Petočlana porodica Spasić živi u zajednici sa gospođom Nadeždom Nenadić, majkom Jelice Spasić, tj. taštom njenog supruga Nikole Spasića.
Jelica i Nikola imaju troje dece: dva sina i ćerku. Problemi se javljaju dnevno u ovoj porodici, gde komunikacija među generacijama nije na zavidnom nivou.To su problemi koji uglavnom muče veliki deo naše populacije, a ako se ne rešavaju, narastaju u sve veće konflikte. Rešenja su najčešće vrlo jednostavna i ako ih usvojimo, možemo život učiniti ako ne mnogo lepšim, ono sigurno podnošljivijim. Svaka epizoda je priča za sebe.

Oddajanje na kanalih:

RTRS  

Bilo je na kanalih:

RTS2  RTS SVET  RTS1  Varaždinska TV  

Naslednje epizode:

30. 04. 24
16:04
Može i drugačije, emisija o uređenju enterijera, 202. ®
PRIPOROčILA
  • Nek' ide život (2019)

    image
    U sitcomu koji potpisuju Vladimir Đorđević kao scenarist i Slobodan Šuljagić kao redatelj gledamo obitelj Savković i njezine čudesne članove. Gledamo ih i s njima...
  • Piloti (2006)

    image
  • Aviondžije (2021)

    image
    Urnebesne avanture ekipe pilota i stjuardesa jedne imaginarne aviokompanije zabavljaće nas iz epizode u epizodu. Na svakom novom letu čekaju nas novi putnici i...
  • Neighbors Forever (2007)

    image
    Follows the story of eight neighbors living in a city of Zagreb.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.