Show emitiran u više od 30 zemalja, a recept je uvijek isti. Djevojke se bore za naklonost "Neženje" s kojim odlaze na romantične večere, izlete... Iz epizode u epizodu natjecateljice ispadaju sve dok na kraju Gospodin Savršen ne odabere onu pravu.
Večere uz svijeće, uzbudljiva putovanja, nezaboravne zabave, mnoga iznenađenja, duge šetnje i razgovori do kasno u noć samo su dio onoga što će RTL-ov neženja iskusiti s odabranim sretnicama, a sve to kako bi na kraju romantične avanture pronašao svoju srodnu dušu. Ako ste mislili da su ljubavne bajke rezervirane samo za romane i dječje uspavanke, varate se jer uz gospodina Savršenog ljubavna bajka postaje stvarnost!

Bilo je na kanalih:

POP TV  RTL  RTL Living  

PRIPOROčILA
  • Moja vražja mačka (2011)

    image
    Jackson deals with cats that are not very well behaved. He helps couples and all sorts of people with their behavioral issues.
  • Paparazzo lov (2013)

    image
    Profesionalni paparazzi ovog rijaliti šou programa donose snimke koje su tokom proteklog perioda snimili širom Balkana. Paparazzo lov donosi sve aktuelnosti iz...
  • Brak na neviđeno

    image
    "Brak na neviđeno" je jedinstveni šou program za upoznavanje, u kom učestvuju slobodne žene i muškarci, koji se prijavljuju putem konkursa za bračne partnere, a...
  • Avtocestna patrulja (1999)

    image
    Documentary following members of the New Zealand highway patrol as they witness the best and worst behaviour on the nation's busiest motorway.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.