Ocena: 3.7/10
Ocena uporabnikov: 1/10
(2 glasov)

U emisiji pod nazivom Romano Bolković - 1 na 1 poznatomu će novinaru gosti biti ugledni hrvatski političari. U jednostavnoj formi intervjua, po kojima je Romano Bolković poznat već 25 godina, želi razgovarati s mnogim imenima s međunarodne političke scene, koja na neki način sudjeluju i na hrvatskoj političkoj sceni, zatim predsjednicima država i vlada, predstavnicima vjerskih zajednica, veleposlanicima te hrvatskim poduzetnicima, ekonomistima, bankarima, djelatnicima u kulturi, znanstvenicima i profesorima.
Emisija kao osnovu koncepta ima širenje kruga gostiju kako bi se bolje sagledali suvremeni politički, kulturni, društveni i svi drugi fenomeni koji čine naš javni život. To znači da gosti emisije, u svijetu u kojemu je vanjska politika postala unutarnja, neće više biti samo sudionici našega domaćeg političkog života, nego i predsjednici država i vlada te veleposlanici država koje izravno ili posredno utječu i na život u Hrvatskoj. Uz njih će tu biti i svi oni gosti iz hrvatskoga javnog života koji su zbog najrazličitijih razloga do sada bili zanemareni, a čija je uloga nezamjenjiva i nezaobilazna...

Oddajanje na kanalih:

HTV4  

Bilo je na kanalih:

HTV1  

Naslednje epizode:

jutri
18:03
Romano Bolković - 1 na 1: Gordan Akrap, talk show
torek
20:05
Romano Bolković - 1 na 1: Dr. Siniša Grgić, talk show
28. 04. 24
18:00
Romano Bolković - 1 na 1: dr. Siniša Grgić, talk show
30. 04. 24
20:05
Romano Bolković - 1 na 1, talk show
PRIPOROčILA
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
  • Pressica

    image
    TV Intervju, talk show - razgovor s društveno aktivnim, priznatim i poznatim osobama iz javnog života Hrvatske i šire.
  • Peti dan (2013)

    image
    Peti dan je tjedni talk show, rezime događaja koji su obilježili tjedan na izmaku. U svakoj emisiji obrađuju se tri teme, koje pokrivaju politiku, kulturu,...
  • Glas naroda (2019)

    image
    Informativna kontakt emisija.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.