Nova poslijepodnevna emisija svaki će dan od 15 do 16 sati, od ponedjeljka do petka, pratiti aktualna zbivanja u svim segmentima života. Bavit će se problemima djece - zdrave i bolesne, starijima, zaposlenima i nezaposlenima, osobama s poteškoćama, ljudima koji se svakodnevno bore s teškim životnim uvjetima...
Reporteri emisije bit će jednako prisutni i u gradu i na selu, pratit će humanitarne projekte...
Na kraju svake emisije Dobar dan, Hrvatska naši najveći jezični stručnjaci analizirat će kako se govorio hrvatski. Tjedan započinjemo s profesoricom Nives Opačić, a u timu stručnjaka za hrvatski jezik bit će i profesori Marko Alerić i Željko Jozić.
Emisiju Dobar dan, Hrvatska pripremaju urednici, voditelji, reporteri i novinari emisije Dobro jutro, Hrvatska.
Osim što pratimo aktualna zbivanja u svim segmentima života, posvetit ćemo se posebno problemima djece - zdrave i bolesne. Također, nećemo zaboraviti ni starije, zaposlene, nezaposlene, osobe s poteškoćama kao i ljude koji se svakodnevno bore s teškim životnim uvjetima.
Bit ćemo jednako prisutni i u gradu i na selu, pratit ćemo humanitarne projekte, a imat ćemo uvijek mjesta za vaše pojedinačne i kolektivne uspjehe. Svakodnevno će na kraju emisije Dobar dan, Hrvatska naši najveći jezični stručnjaci analizirati kako smo svi skupa govorili hrvatski.

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.