Ugošćuje važne sudionike istih, javlja se s mjesta događaja, donosi zanimljivosti te najnovije sportske vijesti i detaljnu vremensku prognozu iz svih hrvatskih regija. Igor Bobić, zamjenik glavnog urednika Informativnog programa RTL Televizije, voditelj je i urednik informativne emisije koja se emitira, u trajanju od 35 minuta, s početkom u 18.30 sati od ponedjeljka od nedjelje. Subotom i nedjeljom Igoru Bobiću pridružuju se Jasmina Kos i Tomislav Jelinčić, kao voditelji vikend emisija RTL Danas i večernjih RTL Vijesti. Emitiran iz najmodernijeg studija u Hrvatskoj, RTL Danas se može pohvaliti izvrsnom gledanošću od trenutka prvog prikazivanja 24. listopada prošle godine, kada je osmišljen umjesto stare informativne emisije, te timom tim profesionalnih novinara, reportera, snimatelja i producenata, među kojima su - Ivan Čorkalo, Ivana Brkić, Mojmira Pastorčić, Šime Jurlina, Slađana Lučić i Đivo Đurović.

Bilo je na kanalih:

RTL  RTL Living  RTL2  

PRIPOROčILA
  • Vijesti

    image
    Vijesti TVSA se emitiraju radnim danima u: 6 i 30, 7 i 30, 8 i 30, 16, i 21 sat, a subotom i nedjeljom u : 13, 16 i 21 sat.
  • Meteo MRT

    image
  • Dnevnik

    image
    Z ogledom Dnevnika si zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni...
  • Čašica razgovora

    image
    Aktuelne teme, gosti eksperti, priče dopisnika, servisne informacije, vesti iz kulture, slike Srbije.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.