SJEDNI, ODLIČAN nova je informativno-dokumentarna emisija urednice Sunčice Findak, koju ćemo gledati dvaput mjesečno, subotom popodne na HTV2. Emisija je posvećena učiteljima i profesorima, a svaka donosi tri priče, koje će gledateljima pokušati približiti njihov život. Doznat ćemo npr. čime se bave u slobodno vrijeme, što ih zanima i kako svojim hobijima utječu na učenike.

U prvoj emisiji pratimo priču slijepoga profesora povijesti Željka Brdala. Osim u razredu, vidjet ćemo ga s prijateljima na planinarenju, sa suprugom s kojom se bavi nordijskim hodanjem, a učenike je zarazio šahom. Druga je priča priča o profesorici Saši Štimac. Profesorica glazbe u osnovnoj školi u slobodno se vrijeme bavi odbojkom u OLOŠ-u (Odbojkaška liga osnovnih škola). Vidjet ćemo je na treningu, te u školi, gdje su upravo zbog njezina specifičnog rada na satu glazbenoga odgoja mnoga djeca počela svirati različite instrumente. Treći je profesor Tonči Vlahović iz Klesarske škole na otoku Braču. Uz klesarstvo i matematiku on se u slobodno vrijeme bavi maslinarstvom i ribarenjem.

Bilo je na kanalih:

HTV4  HTV2  

PRIPOROčILA
  • Polarotor

    image
    Emisija o savremenoj tehnologiji.
  • Sveznalica

    image
    U ovoj edukativnoj emisiji za djecu, vidjećemo razne zanimljive priloge o mnogim profesijama i poželećemo da o njima saznamo još više. Sveznalice Ogi i Ana na...
  • Натисни F1

    image
  • O bosanskom na bosanskom

    image
    U ovoj emisiji naučite sve o bosanskom na bosanskom jeziku.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.