Najgledaniji i najduhovitiji šou program u Srbiji nagoveštava i najspektakularniju sezonu do sada. Dirigentska palica Ivana Ivanovića dodirnuće sve aktuelne teme, a u njegov studio će i dalje, iz nedelje u nedelju, ulaziti najatraktivnije svetske i domaće zvezde. Kvalitetna produkcija, „neozbiljni" scenaristi na čelu sa Ivanom i „top" gosti, garantuju dobru večernju zabavu.

Bilo je na kanalih:

Prva  ATV  BN  

PRIPOROčILA
  • IN magazin (2009)

    image
    Svakog dana IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Reporteri i novinari IN...
  • Peti dan (2013)

    image
    Peti dan je tjedni talk show, rezime događaja koji su obilježili tjedan na izmaku. U svakoj emisiji obrađuju se tri teme, koje pokrivaju politiku, kulturu,...
  • Rendezvous s Ratkom Martinovićem

    image
    Rendezvous s Ratkom Martinovićem je politički talk show s tri gosta suprotstavljenih stavova koji polemiziraju na jednu odabranu aktualnu temu.
  • Da pređemo na ti

    image
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.