TvProfil mobilna aplikacija – update funkcionalnosti

petek, 07. avgust 2020 15:22

Poslušali smo sve vaše komentare, prijedloge i želje za unapređenjem TvProfil mobilne aplikacije te nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da je upravo izašao novi update. Update Android i iOS mobilne aplikacije na verziju 5.3.0 donosi brojne novosti i unapređenja te vam ukratko donosimo samo neke od njih. Užitak otkrivanja ostalih ćemo prepustiti vama. 


1) U sekcijama Film/Serija/Dokumentarni/Sport dodali smo vremensku traku (po satima) i „button“ po danima. Sada će te uz jedan klik moći provjeriti u koje se vremensko doba tokom dana prikazuje vaš omiljeni film, serija ili sportski događaj. 

2) Klikom na button „Danas“ u gornjem desnom kutu sekcije Trenutno na TV-u, nalazi se novi button „Jučer“ koji omogućuje pregled jučerašnjeg rasporeda vaših odabranih kanala.

3) Unutar pojedinog kanala omogućili smo i pregled rasporeda za 7 dana u prošlosti. Izbor je moguć na gornjoj vremenskoj traci ispod loga kanala.

4) U postavkama pod kategorijom „Kanali“, omogućili smo puno brže i jednostavnije označavanje željenih kanala. Jednostavnim klikom na ikonu „dvije strelice“ moguće je odabrati sve kanale u određenoj grupi.

5) Kako bi vam olakšali pretraživanje i filtriranje sportskih događaja koji se emitiraju uživo, u sekciji Sport izdvojili smo button „Uživo“ pomoću kojeg se u jednom kliku filtriraju samo uživo emitirani sportski sadržaji


 

Zadnja novica:

Ponudnik novic

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.