TV B92 postaje O2 televizija od 11. septembra

torek, 05. september 2017 10:54

Televizija B92 ulazi u novu sezonu pod novim imenom i s novim programskim konceptom. Od 11. septembra zvaće se O2.TV i presvući će se u potpuno novo ruho.

Kako je zvanično saopštila ta televizija, vizuelni identitet će biti promenjen, odnosno, "modernizovan i prilagođen najnovijim svetskim standardima kada je reč o dizajnu i grafičkim elementima"."Rukovodstvo kompanije poseduje bogato iskustvo u modernizovanju i postavljanju svih medijskih platformi, i nakon uspešnog rebranding-a i pozicioniranja Prve televizije i Play radija, na red je došla još jedna promena koja je bila logična i očekivana. Uz puno poštovanje prema svim vrednostima koje je simbolizovala televizija B92 u koju je utkano mnogo emocija i uspomena, zatvara se krug jednog prošlog vremena", navodi se na sajtu B92.

Brend B92 nastavlja da živi na sajtu "b92.net" koji ostaje kao takav i neće se menjati, a O2 televizija će imati svoju zasebnu internet stranicu.

Programski koncept O2 TV se još uvek drži u tajnosti. Pre svega, u kampanji će učestvovati popularni glumac Sergej Trifunović, po čemu se može zaključiti da će program biti više usmeren ka muškarcima, što znači - više sportskog programa, ali i emisija i serija koje su više po meri i ukusu muškaraca i urbanije publike.

PR služba televizije nije potvrdila ali nije ni demantovala naša saznanja.

- Tačno je da će od jeseni biti velikih promena i iznenađenja. Naša kompanija se trudi da uvek bude korak ispred i iznenadi svoje gledaoce na najbolji način, tako će biti i ovog puta. Kreativno, moderno, osveženo, kako programski tako i vizuelno. Uskoro ćete videti o čemu se radi - rečeno je za “Blic“.

Izvor: blic.rs

B92

Zadnja novica:

Ponudnik novic

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.