POVZETEK

Plačanec Beck ne izbira sredstev za doseg svojih ciljev. Ne išče težav in tudi drugim jih noče povzročati. Pred seboj ima še zadnjo nalogo, preden za vedno opravi s tem poslom. Pošljejo ga v brazilsko džunglo po gobezdavega pametnjakoviča Travisa. Toda Travis je veliko bolj premeten, kot se sprva zdi. Pa ne le zaradi dolgega jezika! Beck naleti tudi na Hatcherja, ki je džunglo in njene prebivalce spremenil v svoj dobičkonosni imperij. Kako bo Beck obvladal skrite pasti in druge ovire, ki jih v džungli kar mrgoli?

Fotografije

Dobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungliDobrodošli v džungli

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.