poster

R.PILCHER:OBITELJSKO..

R.Pilcher: Nancherrow (1999)

drama, Romantični | Velika Britanija, Nemčija
Režiser: Simon Langton

Ocena: 5.7/10

POVZETEK

Nancherrow, Cornwall, 1947. g. Zima, snijeg, nestašica hrane, posluge nema. Edgar je preminuo. Sada je Loveday vlasnica Nancherrowa. Zaključuje da je Edgarova posljednja želja bila da Nancherrow živi po svaku cijenu. Loveday je odlučna... Nancherrow je nasljeđe njezina sina Nata.
U međuvremenu, Judith uviđa da život liječnikove žene i nije onako lijep kakvim ga je zamišljala. Jeremy neprestano radi, a ona očajnički pokušava zanijeti. Dok Jeremy radi, njegov partner Ronnie Cox tješi Judith. Ronnijeva žena zna da je on dobar liječnik i – ženskar.
Lovedayin i Walterov brak je na klimavim je nogama. Walter ne može shvatiti opsjednutost svoje supruge Nancherrowom. Osim toga, između njih dvoje nema bliskosti pa zbog svega toga Waltera privuče Nesta, Londončanka zaljubljena u Cornwall. U Londonu Dianin društveni život dobiva nove razmjere. U međuvremenu, Loveday pronalazi Gusa u umjerničkoj galeriji koju vodi privlačna Alex Gower. Prije nego što se snađu, završe u krevetu. Loveday sazna da njih dvoje žive zajedno. Dok Loveday odlazi opravdavajući se, Alex se suprotstavi Gusu. Po povratku u Nancherrow njezin i Walterov brak završi rastavom te se Gus doseli u Nancherrow. Walter pokrene uspješan posao na imanju. Kako bi zadržale Nancherrow, Loveday i Diana otvore krčmu i ostvare golem uspjeh.
Kad Jeremy postane predsjednik mjesnog Ureda za zdravstvenu skrb, Judith padne u još težu depresiju, a Jeremyjev partner Ronnie Cox pokaže svoje pravo lice. Jeremy uspije sačuvati Judithinu čast i njihov brak

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.