poster

Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

Režiser: Gore Verbinski

Ocena: 7.4/10
Ocena uporabnikov: 7.7/10
(139 glasova)

POVZETEK

Pred nami je drugi film o piratih s Karibov. Medtem ko Will in Elizabeth komaj čakata, da si obljubita večno zvestobo, njune poročne načrte pokvari prihod Jacka Sparrowa, ki se je znašel v novih težavah. Poravnati mora dolg zloglasnemu duhu kapitana Davyja Jonesa, ki s svojo ladjo zbuja strah in trepet na morju. Jack se bo maščevanju izognil le, če mu bosta na pomoč priskočila Will in Elizabeth ter vudu svečenica Tia Dalma, ki lahko vidi v prihodnost. Pred glavnimi junaki je najbolj divja gusarska avantura, še posebej zaradi razvpite mrtvečeve skrinje, v kateri je srce Davyja Jonesa.

Fotografije

Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.