SEZONA: 2

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Stigla je zima i cijeli je Dales okovan snijegom. John i William Dawson strahuju da će im mlijeko propasti ako se cisterna ne uspije probiti do njihove farme. U pomoć priskače i Robin Askew sa svojom ralicom. Putem nailazi na izletnike koji su ostali zarobljeni na cesti usred ničega nakon što im se pokvario automobil.
U Honisteru u Lake Districtu vlasnik rudnika Joe Weir mora zamijeniti mrežu kojom se turisti služe prilikom penjanja via ferratom - osiguranim planinarskim putem koji vodi do vrha Fleetwitha Pikea. Kad završi s tim poslom, Joe odluči predahnuti i pravi improvizirano skijalište. Pridružuju mu se prijatelji i obitelj te svi zajedno uživaju u zimskim radostima i spektakularnom krajoliku.
Ekstremni vremenski uvjeti mogli bi pokvariti zadnji dan zimske jedriličarske utrke na jezeru Windermere u Lakesu. Dotle Pete Webster spašava jednu od svojih ovaca koja je zaglavila u smrznutom blatu.

Fotografije

Život u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parku

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.