Ocjena korisnika: 8.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 3

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Ova uzbudljiva kriminalistička serija i obiteljska saga priča je o američkoj kustosici Georgini (Julia Stiles). Kada njezina supruga, milijardera i poduzetnika Constantinea (Anthony LaPaglia), proglase mrtvim nakon misteriozne eksplozije jahte, njezin glamurozni život na francuskoj rivijeri mijenja se iz temelja. Zbog neobičnih okolnosti u vezi s navodnom smrti njezina supruga, Georgina se zbližava s njegovom elegantnom i zastrašujućom bivšom suprugom Irinom (Lena Olin), koja smatra da joj je, osim muževe naklonosti, Georgina oduzela i naklonost njihove djece. Međutim, Georgini obiteljsko suparništvo nije ni na kraj pameti jer su joj se sve iluzije o dotadašnjem životu raspršile te kreće u opasnu potragu za istinom o svom suprugu i svijetu u kojem je živio.
---
Georgina pokušava dovesti svoj život u red i zapošljava se kao predavačica o restituciji umjetnina. Međutim, ugledni stručnjak Gabriel Hirsch ima drugi plan i ponudi joj nešto što ne može odbiti - da radi s njim i primijeni svoje znanje u praksi. Georgina i Gabriel odlaze u Veneciju u potrazi za ukradenom Picassovom slikom na zabavi korumpiranog trgovca umjetninama Luce.

Fotografije

RivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijera

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.