EPIZODA: 143

SADRžAJ

Mariana nastavlja pričati Božićnu priču Mayiti i govori joj kako su duhovi odveli starca da vidi svoju prošlost i sadašnjost. Juan Miguel ulazi u Marichuyinu sobu u bolnici, ona je u bunilu i govori mu da ga ne želi više nikada vidjeti i ne želi ga pored sebe. Patricio se svađa s Juanom Miguelom i govori mu neka zauvijek ode i ne približava se više njegovoj kćeri. Otac Anselmo tješi Juana Miguela i savjetuje mu neka bude strpljiv. Iako je Marichuy ponovno bez svijesti, Juan Miguel je moli da mu oprosti, te također moli Ceciliju da mu oprosti. Zatim ispriča Oneliji i Balbini kako je došlo do nesreće i krivi sebe zbog toga. Marichuy se ne budi, ali je nemirna zbog snova s prizorima nesreće i u kojima se pojavljuje Juan Miguel. Patricio razgovara s Israelom i govori mu da Estefania već plaća svojim ludilom za sve što je učinila njegovoj kćeri. Marichuy je u kritičnom stanju zbog vrućice, a Juan Miguel uznemireno čeka rezultate pretraga.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.