SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Veselo društvo u kojem su sovica Hu Hu, jež Bocko i zec Duško živi na selu u koje stižu putnici iz različitih zemalja. U ovom nastavku posjećuje ih izviđač Boro s kojim odlaze u šumu kako bi je obnovili. Dok su bili u šumi, uplašili su se mraka i Mrakonje. Doznajte kako su Hu Hu i njegovi prijatelji otkrili što izaziva strah od mraka i kako se on može prevladati.
Glavni animator: Vjekoslav Živković

Fotografije

Hu Hu: Hu Hu se boji MrakonjeHu Hu: Hu Hu se boji MrakonjeHu Hu: Hu Hu se boji MrakonjeHu Hu: Hu Hu se boji MrakonjeHu Hu: Hu Hu se boji MrakonjeHu Hu: Hu Hu se boji MrakonjeHu Hu: Hu Hu se boji MrakonjeHu Hu: Hu Hu se boji MrakonjeHu Hu: Hu Hu se boji MrakonjeHu Hu: Hu Hu se boji MrakonjeHu Hu: Hu Hu se boji Mrakonje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Doodleboo (2015)

    image
    Doodleboo sa samo nekoliko poteza olovkom uspije stvoriti smiješne i simpatične crteže koji ožive iste sekunde nakon što su obojani!
  • Očaravajući prizori

    image
    Geometrijski oblici u boji okreću se i kreču uz ugodnu glazbu u pozadini.
  • Sea Adventure

    image
    The playful adventures of 2 fish on the bottom of the sea. We follow them as they are growing up, and see all their adventures and development!
  • Miyu and Litto

    image
    Using a color wheel, our two heroes, Miyu and Litto always find the right way.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.