poster

Ja volim Srbiju

Ja volim Srbiju (2010)

show, zabavni, glazbeni | Srbija

SADRžAJ

U omiljenom porodičnom kvizu nedeljom uveče na Prvom programu RTS-a i ovoga puta pratićete nadmetanje u znanju, koje na zabavan način izaziva samo lepe uspomene i podseća nas zašto volimo svoju zemlju.
Dr Nele Karajlić je ove nedelje u svoj plavi tim pozvao Vericu Rakočević (modna dizajnerka), Zorana Pajića (glumac) i Đorđa Đoku Kortinu, doajena manekenstva ali i ugostitelja...
Da bi snage bile pravilno raspoređene u bici za pobedu a pre svega da bi svima nama i ove nedelje uz "Ja volim Srbiju" bilo još zabavnije - Nenad Okanović je u svoj crveni tim pozvao: Ivanu Dudić (glumica), Dušana Kaličanina (glumac) i Jasnu Milenković Jami (pevačica).
"Ovo je kviz uz koji ćemo sigurno još više zavoleti Srbiju i upoznati ili se podsetiti na važne događaje iz naše istorije, kulture, umetnosti, saznati ponešto i o demografskoj slici Srbije a ukazujemo redovno i na velika postignuća naših znamenitih sunarodnika u mnogim oblastima. I sve to, u formi zabavne emisije kroz igru, pesmu i fer plej." poverava voditeljka kviza Dragana Kosjerina.
Nova, uzbudljiva epizoda, čije je obeležje nadmetanje u dobrom raspoloženju takmičara - na programu je u nedelju 18. oktobra od 21 sat, na RTS 1.
Reditelj emisije: Darko Kamarit

Fotografije

Ja volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim Srbiju

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.