SEZONA: 1

EPIZODA: 14

SADRžAJ

Jana poremeti Boženin plan da vrate Ljubu s novim lažnim otmičarskim pismom, u kojem traži primopredaju otetog i otkupnine još večeras.
Jure, koji je u međuvremenu dobio novce od Siniše, sazna za pismo i inzistira da i on bude prisutan. Policiji nema druge nego pristati na akciju, ali stvari se brzo otmu kontroli te Ljubo upada u jarak i umire.
Željko iz otete torbice s novcem uzima 5000 eura. Ankica i Beba ga vide i žele znati tko ga je izmlatio. Željko se zaključa u sobu i moli Boženu da dođe po njega jer se boji da će Ankica iz njega izvući sve.
Željko u svađi izlane Ankici da je na svoje oči vidio da je Srećko gay što Ankica u povjerenju prenese Violeti koja dalje širi trač.
Jana sanja i shvaća da otmičar ne postoji jer je ona napisala pismo. Odlazi kod Jure i zahtijeva da se taj novac nađe, jer tvrdi da pripada njoj zbog duševne boli.
Nove epizode serije "Dar Mar" gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

Fotografije

Dar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar Mar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Einstein (2017)

    image
    Mogu li slavno ime i iskra genijalnosti pomoći smrtno bolesnom Felixu Einsteinu u riješavanju najtežih zločina? 32-godišnji Felix je genij. Radeći na nekoliko...
  • Brooklyn 99 (2013)

    image
    Jake Peralta (Andy Samberg) talentirani je detektiv, zbog čega se nikad nije morao ubijati od posla i slijepo se držati pravila. Budući da je uhitio više...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Lud, zbunjen, normalan (2007)

    image
    Humoristična serija scenarista Feđe Isovića koja je već u prvoj sezoni osvojila hrvatske gledatelje svojim humorom i izvrsnom glumačkom ekipom koju predvodi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.