SEZONA: 1

EPIZODA: 13

SADRžAJ

Po dolasku u župni dvor, policajci zatiču Zokija i Srećka u nezgodnom položaju i, ne znajući da su u treningu, pomisle da su u ljubavnoj vezi.
Zoki saznaje da se sprema racija na Grobove, a pošto zna da je roba u vozilu požuri prema njihovoj kući i pred očima Dalibora i Dade 'otima' automobil. Dok Dada kreće za vozilom, pred kućom im se pojave policajci s nalogom za pretres. Dada i Zoki uspješno sakriju švercanu robu kod Srećka u ispovjedaonici.
Policija, nakon što zatekne Ljubu u pogrebnom poduzeću, ima popriličan problem uvjeriti rastrojenog Dalibora da ga nije on oteo. Nakon što ih umalo uhvati Violeta, prevoze Ljubu u lijesu natrag u stanicu s planom da ta šarada mora završiti tu večer, vratit će ga kući - ovaj put uspješno.
Za to vrijeme, Jure pokušava skupiti novac za otkupninu, pa unatoč Suzaninoj zabrani, zove njenog muža - Sinišu (Slavko Sobin).
Nove epizode serije "Dar Mar" gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

Fotografije

Dar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar Mar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.