SADRŽAJ

Autorska osvešćenost, promišljena glumačka rešenja, zabavna, komunikativna i dirljiva priča, dovoljni su aduti da posle filma "Realna priča" pratite i seriju "Mama i tata se igraju rata" na RTS-u. U "Krupnom planu" Velike iluzije je Godan Kičić glavni glumac i kreator serije.
Sve češće smo svedoci da filmski autori inspiraciju pronalaze u prošlosti. Rimejkovi, istinite priče iz prohujalih vremena i klasici neprolaznih vrednosti - obeležiće ovu epizodu Velike iluzije.
Govorimo o rimejku Hičkokovog klasika "Rebeka" i o dopadljivoj komediji "Nezavisne" o bizarnom i farsičnom izboru za mis sveta.
O filmu "Sputnik" - osmom putniku na ruski način, iz rakursa kritičara Milana Krunića.
U "Premotavanju" obeležavamo pola veka klasika Bernarda Bertolučija "Konformista".
U "Kontraplanu" sa francuskom glumicom Arijan Eskarid čiji film "Gloria Mundi" (doneo joj je titulu najbolje glumice na Venecijanskoj mostri), stiže u ovdašnje bioskope.
Autor i urednik: Sandra Perović
Saradnici: Jelena Carević, Selina Lovren Aksentić, Zoran Janković
Realizacija: Jovana Filipović, Svetlana Perović, Marko Jeftić

Fotografije

Velika iluzijaVelika iluzija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Hollywood: Na snimanju (2003)

    danas
    image
    Svakog tjedna „Hollywood: Na snimanju“ donosi izvještaje sa setova triju velikih filmskih produkcija, uključujući snimke akcijskih scena te intervjue s glumcima i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.