poster

RTS ordinacija: Korona i deca

RTS ordinacija (2016)

Srbija

SADRžAJ

Posle nekoliko meseci pauze RTS ordinacija vraća se na male ekrane. U prvoj emisiji nove sezone očekuje vas neverovatna priča o iskustvu čoveka koji je zbog korona virusa bio 34 dana na respiratoru. Saznaćete kako virus covid 19 utiče na zdravlje dece, a na kraju će biti reči o hrani - kako semenke utiču na hormonsku neravnotežu kod žena.
Novi blok emisije RTS ordinacija, "Korona", biće posvećen ispovestima onih koji su imali susret i borbu sa tim virusom. O svom iskustvu govoriće Goran Stevanović koji je u Kliničkom centru Niš proveo 75 dana boreći se sa virusom korona, a čak 34 dana proveo je na respiratoru. Sa njim u studiju biće i lekar koji je vodio lečenje, dr Steva Stanišić, infektolog i anesteziolog. Da li se uplašila, ali i kako se izlečila od kovida 19 otkriće i voditeljka RTS-a, Ivona Pantelić.
U drugom delu emisije, "Ordinacija", o deci i njihovoj borbi sa virusom korona govoriće dr Snežana Rsovac, pedijatar i pulmolog, iz Univerzitetske dečije klinike "Tiršova". Saznaćete koliko se često događa da deca moraju na respirator, koji su simptomi karakteristični za određene uzraste, da li virus ostavlja trajne posledice i još mnogo toga važnog i korisnog.
U dobro poznatom delu emisije, "Hrana kao lek", nutricionista Marija Stajić otkriće kako semenke mogu olakšati hormonsku neravnotežu kod žena.

Fotografije

RTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i decaRTS ordinacija: Korona i deca

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.