SEZONA: 1

EPIZODA: 40 - lifestyle emisija

SADRžAJ

U seriji novijeg datuma, Jonathan i Drew Scott kreću u novu misiju renovacije domova! Ovoga puta cilj im je pomoći obiteljima da svoje prosječne kuće pretvore u savršen dom. Otkriti pravi potencijal doma, preurediti prema potrebama, željama i snovima nije jednostavno, no zato su tu braća Scott koja odlaze u obilazak kuća te otkrivaju bez čega obitelji ne mogu živjeti i što bi voljele mijenjati nudeći promjene, naravno, unutar obiteljskog budžeta, pritom se koristeći 3D grafikom kako bi svaki dom pretvorili u malu dizajnersku funkcionalnu sredinu koja će obitelji savršeno odgovarati, ali i izgledati. Ova jedinstvena franšiza, koja kombinira kupovanje nekretnina i njihovo uređivanje uz savjete simpatične braće Drew, od 2011. proširila se na četiri spin-offa od kojih je “Savršeni dom” najnovije izdanje, u kojem je zadatak braće da obiteljske kuće, u kojima je već pušteno korijenje, pretvore u lijepe i moderne domove, bez ikakve namjere preprodaje, s ciljem da viziju idealnog doma pretvore u stvarnost.

Fotografije

Lovci na nekretnine: Savršen domLovci na nekretnine: Savršen domLovci na nekretnine: Savršen domLovci na nekretnine: Savršen domLovci na nekretnine: Savršen domLovci na nekretnine: Savršen domLovci na nekretnine: Savršen dom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.