poster

Startaj Hrvatska

Startaj Hrvatska (2020)

Hrvatska

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Nova TV ove jeseni donosi jedinstveni format koji slavi inovaciju, razvoj tržišta i stvaralaštvo promovirajući hrvatske poduzetnike te potiče društvo da osvijesti da svatko uz dobru ideju, trud i rad može ostvariti uspjeh. Iako je 2020. godina za sve poduzetnike bila godina iskušenja i brojnih izazova projekt Startaj Hrvatska će pokazati da ništa nije nemoguće i da i u najtežim situacijama postoji izlaz koji vodi na put do uspjeha. Na tom putu našli su se i kandidati ove emisije čije je intimne priče zabilježila upravo kamera Nove TV.

Fotografije

Startaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj HrvatskaStartaj Hrvatska

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.