poster

Sunčana strana Prisavlja: "15 godina Vijesti Iz Kulture"

Sunčana strana Prisavlja (2020)

glazbeni, kultura | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Emisija Vijesti iz kulture ove je godine u znaku svoje 15. obljetnice. Svakodnevno pred TV gledatelje, zahvaljujući toj emisiji, stižu informacije s domaće i svjetske kulturne scene. Petnaesti rođendan omiljene emisije ne samo kulturnjaka nego i naših gledatelja bit će proslavljen na RED CARPETU na Sunčanoj strani Prisavlja na kojem ćemo ugostiti mnogobrojne goste iz svijeta kazališta, filma i glazbe, prisjetiti se najvažnijih trenutaka Vijesti iz kulture, razgovarati s umjetnicima i uživati u glazbi pijanista Mateja Meštrovića i Borne Šercara. Kroz emisiju vas vode urednica Redakcije kulture i Vijesti iz kulture Zrinka Turalija Kurtak, Tamara Džebić Šaljan, Martina Validžić i Dragan Despot.

Fotografije

Sunčana strana Prisavlja: "15 godina Vijesti Iz Kulture"Sunčana strana Prisavlja: "15 godina Vijesti Iz Kulture"Sunčana strana Prisavlja: "15 godina Vijesti Iz Kulture"Sunčana strana Prisavlja: "15 godina Vijesti Iz Kulture"Sunčana strana Prisavlja: "15 godina Vijesti Iz Kulture"Sunčana strana Prisavlja: "15 godina Vijesti Iz Kulture"Sunčana strana Prisavlja: "15 godina Vijesti Iz Kulture"Sunčana strana Prisavlja: "15 godina Vijesti Iz Kulture"Sunčana strana Prisavlja: "15 godina Vijesti Iz Kulture"Sunčana strana Prisavlja: "15 godina Vijesti Iz Kulture"Sunčana strana Prisavlja: "15 godina Vijesti Iz Kulture"Sunčana strana Prisavlja: "15 godina Vijesti Iz Kulture"

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.