EPIZODA: 128

SADRžAJ

Juan Miguel i Leopard posvađaju se zbog Marichuyine sljepoće, a Cecilia prenese Patriciju loše vijesti. Juan Miguel i Marichuyin liječnik odluče pozvati specijalista oftalmologa koji će proučiti Marichuyin slučaj. Estefania planira osvojiti Rodolfa jer misli da ima mnogo novca, a zatim se vratiti u Mexico pretvarajući se da ne zna što se dogodilo. Amador otkrije policiji da je Estefania Velarde žena o kojoj Ramon i Ana Julia govore. Otac Anselmo moli Ceciliju da ima vjere i zahvali Bogu na čudu što je otvorio Patricijevo srce za Marichuy. Policija obavijesti Patricija da je njegova kći Estefania glavna osumnjičena. U telefonskom razgovoru Gustavo potvrdi Oneliji da je Viviana pokušala ubiti njegovu ženu i ona vidi dokaze zločina koji je počinila. Bez obzira što je Juan Miguel uvijek pored Marichuy, svaki put kada se probudi uz nju je Omar. Patricio prizna policiji kako vjeruje da je Estefania sposobna učiniti nešto slično jer mrzi Marichuy i otkrije im da je otputovala u Acapulco. Amador posjeti Marichuy i kaže joj kako policija misli da ju je netko pokušao ubiti. Policija nalazi Estefaniju i kaže joj kako mora otići u policijsku stanicu u Mexicu sljedećeg dana. Rodolfo to čuje, ispriča se i ode. Dok Juan Miguel spava pored Marichuy, ona se budi i zove Omara.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.