EPIZODA: 127

SADRžAJ

Cecilia zagrli Patricija nakon što on potvrdi da je Marichuy njegova kći i govori joj kako su moguće posljedice nakon operacije. Blanca kaže Juanu Miguelu da je možda Leopard zaljubljen u Marichuy i da mu više ona ne treba u životu. Omar je uz Marichuy i u tom trenutku ona se počinje buditi. On se razveseli čuvši je kako priča i jer ga prepoznaje, iako se žali na bolove u očima zbog čega ih ne može otvoriti. Estefania i Isabela saznaju da je Marichuy spašena i požale što su riskirale bez rezultata. Policija ispituje Ramona o navodnoj ljubavnoj vezi s Marichuy i on se počinje prisjećati žene koju je vidio u blizini sobe s rekvizitima u kazalištu. Juan Miguel uvjerava Omara da je najvažnije da Marichuy preživi. Policija ispituje Anu Juliju i postavljaju joj pitanja o ženi koju je Ramon vidio. Onelia posjeti inspektora Rocha i moli ga da joj pokaže dokaze kako bi se uvjerila da je njezina kći Viviana bila ubojica. Estefania se sastaje s Rodolfom u Acapulcu i on poziva nju i njezinu tetu na večeru. Juan Miguel odvodi malog Juana u bolnicu kako bi ga Marichuy vidjela kada se probudi. Marichuy reagira, ali prestravljeno vrisne jer shvati da ne vidi. Omar pred svima okrivi Juana Miguela za Marichuyinu sljepoću. Mayita i Mariana mole se za Marichuyino ozdravljenje. Juan Miguel i Omar svađaju se zbog nalaza nakon operacije i Juan Miguel ga uvjerava da će, bez obzira na posljedice, Marichuy živjeti i da joj sada još jače nego prije želi pružiti svoju ljubav, podršku i utjehu.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.