SADRžAJ

Na albumu The Bastardz 6, osim glavnog vokala Tashe, sudjeluju i Žanamari Lalić, Maja Savić, Petra Antolić, Ivana Kindl i dr. Osnivač i glavni autor Bastardza je skladatelj i jedan od naših najboljih gitarista, Jex (Zoran Jaeger). Uz njega, u Bastardzima uvijek sviraju ponajbolji hrvatski glazbenici kao što su basist Alen Svetopetrić, klavijaturist Gojko Tomljanović, bubnjari Siniša Banović i Damir Šomen, saksofonist Saša Nestorović i drugi.
Ovaj vrhunski live band postoji od 1995. godine i mnogi ga se sjećaju po prvom hitu Tvoja ljubav. Pitkom kombinacijom popa, funka i jazza The Bastardz postavlja visoke kriterije jedinstvenom kombinacijom odabranih pjesama, vrsnih instrumentalista te karizmatičnih, sjajnih vokalnih solistica. Do sada su izdali 5 albuma, osvojili tri Porina i brojne nominacije i osvojili niz raznih priznanja u zemlji i u inozemstvu. Dvije godine za redom uvršteni su na kompilacijski CD The Best Of Midem, Cannes. The Bastardz uspješno i često nastupaju na jazz festivalima i koncertima u zemlji i inozemstvu.
Osnivač grupe Jex svira s još nekoliko uspješnih nizozemskih i međunarodnih jazz/acid jazz bandova, s kojima koncertira diljem svijeta. Surađivao je i snimao sa značajnim imenima inozemne i domaće glazbene scene - Joe Bowie (Defunkt), Saskia Laroo, Ron Wright (Funkadelic), Eddy De Clercq, Voices of Nature, Songkillers, Dino Dvornik. Nastupao je i kao solist na koncertima s Big Bandom Hrvatske radiotelevizije, a već je 5 godina za redom umjetnički ravnatelj jednog od najjačih jazz festivala u Hrvatskoj, Jazz Festivala Lošinj.
U Garaži su izveli sljedeće pjesme: Hajde kaži, Ne Zaboravi, Znaš li..., Opusti se, Disco.

Fotografije

Garaža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The BastardzGaraža: The Bastardz

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.