poster

Na rubu znanosti: Ljubav i veze u svijetu životinja

Na rubu znanosti


SADRžAJ

Odavno se životinje ne doživljava tek kao neku vrst automata od mesa vođenih instinktima. Igra, komunikacija, emocije, gradnja, empatija - sve se to može naći u svijetu životinja, koji je i sam širok pojam pa u jednoj riječi obuhvaća tako raznorodna bića kao što su kukci, ptice, vodozemci ili sisavci. Svi oni imaju i svoj ljubavni život. U njemu ima, udvaranja, predigre, nadmetanja, pa i brakova - sezonskih, poligamnih ili monogamnih. Može se reći, koliko vrsta, toliko i načina stvaranja veza i potomaka. Kako ustvari izgledaju ljubav i veze u svijetu životinja? Raznoliko i krajnje nepredvidljivo.

Fotografije

Na rubu znanosti: Ljubav i veze u svijetu životinjaNa rubu znanosti: Ljubav i veze u svijetu životinjaNa rubu znanosti: Ljubav i veze u svijetu životinjaNa rubu znanosti: Ljubav i veze u svijetu životinjaNa rubu znanosti: Ljubav i veze u svijetu životinjaNa rubu znanosti: Ljubav i veze u svijetu životinjaNa rubu znanosti: Ljubav i veze u svijetu životinjaNa rubu znanosti: Ljubav i veze u svijetu životinjaNa rubu znanosti: Ljubav i veze u svijetu životinjaNa rubu znanosti: Ljubav i veze u svijetu životinjaNa rubu znanosti: Ljubav i veze u svijetu životinjaNa rubu znanosti: Ljubav i veze u svijetu životinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • U potrazi za izvanzemaljcima (2014)

    image
    IN SEARCH OF ALIENS follows Giorgio Tsoukalos, an Ancient Astronaut theorist and leading contributor to Ancient Aliens, as he explores the fascinating evidence...
  • Children of the Sun (2020)

    image
    The rise and fall of the Maya, the Incas and the Aztecs, three pre-Columbian civilizations whose greatness and mysteries fascinate.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Da pređemo na ti

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.