poster

Nemanjići - rađanje kraljevine

Nemanjići - rađanje kraljevine (2018)


SADRžAJ

Druga epizoda: Miroslavljevo jevanđelje
U dvoru, u Stonu, Nemanju muče noćne more zbog brata Tihomira koji je nesrećno poginuo boreći se u vizantijskoj vojsci protiv koje je Nemanja ratovao. Vlastelini nagovaraju Nemanju da napadne vizantijsku vojsku.
Na povratku u Rašku, Nemanja i Ana sa decom - Stefanom, Vukanom i Rastkom, posete brata Miroslava u čijoj skriptarnici rade Miroslavljevo jevanđelje.
Do Nemanje stigne vest da je Manojlo Komnin umro i da se u Carigradu razvila bespoštedna borba za vlast. Nemanja namerava da napadne Vizantiju i za taj plan dobije podršku od Ugarske i neubedljiva obećanja od Mletaka.
Reditelj serije "Nemanjići - rađanje kraljevine" je Marko Marinković, a scenarista Gordan Mihić. Glavne uloge u ovoj epizodi igraju Mladen Nelević, Dubravka Mijatović, Miki Krstović i Goran Sultanović.

Fotografije

Nemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevineNemanjići - rađanje kraljevine

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.