SADRžAJ

Bend ONLI-TU iz Pule čine dva iznimno sposobna glazbenika, Robi i David, koji svoj svjetonazor šire na nepredvidiv i šaljiv način. Jedan od njihovih instrumenata je i prerađena gitara, koja je zaslužna za njihov poseban zvuk i neobičan način stvaranja. U Garaži će izvesti tri pjesme: Romantizam, Korača i Lampa, koje se nalaze na njihovom prvom albumu "Pozitiv mjuzik".
Priča o ZBUNJENIMA počela je početkom 90-ih godina u Makarskoj, kada su se okupili pod imenom "Zbunjeni ventilatori". Početkom 1999. bend počinje nastupati u današnjoj postavi pod imenom Zbunjeni i orijentira se na skladanje vlastitih pjesama. Krajem iste godine snimaju svoj prvi demo CD, a albume objavljuju i 2001., 2005. i 2009. godine. Nastupali su po Hrvatskoj i Sloveniji i snimili nekoliko videospotova. Zbunjeni su: Ivo Vujčić, Ivo Hlavaček, Ivan Turina, Srđan Jelavić i Matko Gaće, a u Garaži sviraju pjesme: Pilula, Laku noć herojima i Stani.

Fotografije

Garaža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / ZbunjeniGaraža: Onli-tu / Zbunjeni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubavna priča

    image
    Stvorite romantičnu i ugodnu atmosferu uz lagane glazbene stihove koje smo pripremili za vas u našoj emisiji!
  • TambuRaj

    image
    Novi brend Poljoprivredne TV je "TambuRaj", tamburaški radio koji sada možete slušati svaki dan u pozadini videostranica prve hrvatske poljoprivredne televizije.
  • Stem 011

    image
  • Dance na dzień dobry

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.