EPIZODA: 109

SADRžAJ

Juan Miguel se pita zašto ne može s Blancom iskreno razgovarati kako bi se mogao vratiti Marichuy. Cecilia priznaje Patriciju da je, iako je uzbuđena što je sa svojim unukom, i zabrinuta jer zna koliko njezina kći pati. Rocio vidi Blancu koja dolazi iz vrta i kaže to Juanu Miguelu koji shvati da je ne može napustiti. Omar moli Marichuy da mu oprosti i moli je za pomoć jer se Ivette vratila s ciljem da ga uništi. Juan Miguel ispituje Blancu i ona ga uvjerava da se ničega ne sjeća, već ga moli da je pod hitno izliječi. Nelson halucinira i umre na Elsinim rukama. Marichuy stiže s Omarom Nelsonu i ondje susretne Juana Miguela koji dolazi s Blancom, Rocio i Onelijom. Mayita sazna da je suprug njezine tete Else umro i govori to baki Mariani. Dok Juan Miguel predstavlja Blancu kao svoju zaručnicu, Omar zaprosi Marichuy i ona pristane. Mariana uvjerava Mayitu da svi ljudi odlaze na nebo jer Bog uvijek oprašta svojoj djeci i da će je On uvijek posjećivati. Juan Miguel posvađa se s Omarom i viče na oca Anselma koji mu savjetuje da dopusti Marichuy da bude sretna kad on ne može napustiti Blancu. Blanca ne može naći Juana Miguela i moli Omara da je odveze kući jer se ne osjeća dobro.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.