EPIZODA: 108

SADRžAJ

Juan Miguel se uzruja kad mu Blanca kaže kako se nikada nisu poljubili. Cecilia posjeti Marichuy i sazna da se ondje održava proslava u čast djetetova krštenja. Nelson moli Luisu da ne govori Elsi kako mu je bilo loše dok nije bila uz njega i kako se bojao smrti. Marichuy dopusti Ceciliji da primi i poljubi dijete, a ona kaže Patriciju kako je veoma sretna jer se njihova kći napokon počela mijenjati. Marichuy prizna Candelariji da pati jer voli Juana Miguela više nego svoj život, a ona joj savjetuje da se ponovno uda za njega. Ana Julia kaže Marichuy da se, kad bi bila na njezinom mjestu, nikada ne bi pomirila s Juanom Miguelom bez obzira na to što imaju dijete. Leopard se iznenadi jer ga Ivette uvjeri kako mu je potrebna strastvena žena kao što je ona, a ne neka poput Marichuy. Rocio sazna da Blanca nije u kući, a Onelia kaže kako ju je vidjela da izlazi odjevena u Francuskinju. Ivette poljubi Leoparda koji je izbaci iz sobe i govori joj neka mu više nikada ne dolazi. Juan Miguel sazna za Blancinu transformaciju.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.