poster

Kulturni dnevnik

Kulturni dnevnik (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Gost Kulturnog dnevnika je glumac Milan Marić. Povod je predstava "Lorencačo" koja je, kao i sav program zbog trenutne situacije sa virusom korona, otkazana za izvođenje na letnjoj sceni na Tašmajdanu. Sa njim razgovaramo o posledicama pandemije na pozorišnu i filmsku umetnost.
Govorimo o izložbi “Hvala Raši Todosijeviću, zahvalna Srbija”, koja je u toku u bioskopu Balkan u Beogradu. Ona obuhvata radove konceptualnog umetnika Dragoljuba Raše Todosijevića od kraja 70-ih godina do danas, uključujući monumentalni “Balkanski banket .
Biće reči o prvoj biografiji slavnog dramskog pisca Semjuela Beketa na srpskom jeziku. Njen naslov je “Beket: čovek i delo``a autor Borivoj Gerzić.
U Muzeju grada Novog Sada otvorena je izložba "Roma Eternum" koju čine 33 remek-dela rimskog vajarstva iz Fondacije Dino i Ernesta Santareli.
Od večernjih događaja izdvajamo koncert vokalne dive naše muzičke scene Beti Đorđević na Platou Milana Mladenovića ispred Doma omladine Beograda.
Idemo i u Seul gde je nedavno izveden slavni brodvejski mjuzikl Fantom iz opere Endrjua Lojda Vebera. Na svetskoj turneji je, u prestonici Južne Koreje do avgusta.

Fotografije

Kulturni dnevnikKulturni dnevnik

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vojvođanski dnevnik

    image
    Pored centralne informativne emisije, "Dnevnika" u 17 sati, redakcija Informativnog programa priprema i realizuje "Vojvođanski dnevnik" čiji je termin emitovanja...
  • Agrokultura

    image
    Pogledajte poljoprivrednu emisiju koja vam i dalje donosi aktualne teme iz poljoprivrede i ribarstva.
  • Fokus TVCG

    image
    U fokusu emisije "Fokus" je informisanje gledalaca o najvažnijim i najaktuelnijim temama koje se tiču međunarodne politike.
  • US Closing Bell (2002)

    image
    Details are shared about breaking news from the last hour of the trading day, including how the markets are moving and how investors are reacting.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.