poster

Na rubu znanosti: Ervin Laszlo - Znanost i akašičko polje

Na rubu znanosti


SADRžAJ

Ervin Laszlo, izvorno klasični pijanist, mađarski je filozof znanosti, sistemski teoretičar i promicatelj ideje kvantne svijesti. Objavio je sedamdeset i pet knjiga i preko četiristo znanstvenih radova, uređuje časopis "Budućnosti svijeta: Žurnal opće evolucije", a od 2004. je član mađarske Akademije znanosti. Godine 1993. je osnovao Budimpeštanski klub, sa sličnim ciljem skretanja pozornosti na razvoj ljudskih vrijednosti i svjesnosti u smjeru humanizma, etike i globalne samoodrživosti.
U svojoj knjizi "Znanost i akašičko polje - integralna teorija svega" postulira da je informacijsko polje temeljna supstanca svemira, što oslikava korištenjem sanskrtske riječi iz indijskih veda, koja je takvo polje zvala "akaša". Temeljnim energo-informacijskim poljem koji nosi sve informacije o svemiru Laszlo objašnjava finu ugođenost svemira, koji omogućuje razvoja od galaksija do svjesnih oblika života te tvrdi da je razvoj svemira i života u njemu informacijski, a ne nasumični proces.

Fotografije

Na rubu znanosti: Ervin Laszlo - Znanost i akašičko poljeNa rubu znanosti: Ervin Laszlo - Znanost i akašičko poljeNa rubu znanosti: Ervin Laszlo - Znanost i akašičko poljeNa rubu znanosti: Ervin Laszlo - Znanost i akašičko poljeNa rubu znanosti: Ervin Laszlo - Znanost i akašičko poljeNa rubu znanosti: Ervin Laszlo - Znanost i akašičko poljeNa rubu znanosti: Ervin Laszlo - Znanost i akašičko poljeNa rubu znanosti: Ervin Laszlo - Znanost i akašičko poljeNa rubu znanosti: Ervin Laszlo - Znanost i akašičko poljeNa rubu znanosti: Ervin Laszlo - Znanost i akašičko poljeNa rubu znanosti: Ervin Laszlo - Znanost i akašičko poljeNa rubu znanosti: Ervin Laszlo - Znanost i akašičko polje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.