poster

Romano Bolković - 1 na 1: Natalia Zielinska

Romano Bolković - 1 na 1 (2016)

talk-show | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Natalia Zielinska konzultantica je za EU fondove. Za sebe voli kazati da je stručnjak za pretvaranje problema u prilike. Rođena je u poljskom gradu Gniezno, a studirala je hrvatski jezik i europske studije u Wroclawu. Uz fakultet je radila na projektima EU-a. Prije šest godina doselila se u Ogulin. Poslovni partneri iz Poljske zbog njezina znanja o fondovima EU-a i poznavanja hrvatskog jezika ponudili su joj da ovdje pokrene vlastiti posao. Osnovala je obrt te je krenula učiti poduzetnike i poljoprivrednike u Ogulinu i okolici o tome što su to europski fondovi. Zatim ju je angažirao Grad Vrbovsko, za koji je tri godine vodila projekte EU-a. Prošle godine preuzela je direktorsko mjesto u tvrtki Euro Grant Konzalting, čiji su vlasnici Poljaci. Zielinska i njezina dvočlana ekipa trenutno vode 30-ak projekata. Klijenti su im iz svih krajeva Hrvatske, a među njima su gradovi, općine, OPG-ovi, male i velike kompanije. Uz sve to Zielinska vodi svoje samostalne projekte, Akademiju poduzetništva u Ogulinu te projekt 'Znam i poduzimam', u sklopu kojeg digitalnom poduzetništvu podučava mlade nezaposlene ljude. S Nataliom Zielinskom razgovaramo o tome otkud poljska konzultantica za EU-fondove u Ogulinu, na čemu se temelji uspjeh Poljske, zašto je poljski sustav povlačenja sredstava iz EU fondova tako učinkovit, o hrvatskim poduzetnicima i EU fondovima, isplati li se baviti poduzetništvom u Hrvatskoj, koje su prepreke na putu mladim poduzetnicima, što je to projekt "Znam i poduzimam" itd.
Emisija je premijerno prikazana u ožujku 2020.

Fotografije

Romano Bolković - 1 na 1: Natalia ZielinskaRomano Bolković - 1 na 1: Natalia ZielinskaRomano Bolković - 1 na 1: Natalia ZielinskaRomano Bolković - 1 na 1: Natalia ZielinskaRomano Bolković - 1 na 1: Natalia ZielinskaRomano Bolković - 1 na 1: Natalia ZielinskaRomano Bolković - 1 na 1: Natalia ZielinskaRomano Bolković - 1 na 1: Natalia Zielinska

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
  • Catch Up

    image
    In Catch Up you can watch informal conversations with some of the best action sports athletes.
  • Ridikül

    image
  • Glas naroda (2019)

    image
    Informativna kontakt emisija.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.