poster

Monako - Svijet bogatih

Inside Monaco: Playground of the Rich (2020)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Michael Waldman

Ocjena korisnika: 7/10
(3 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Posjetit ćemo slavni kasino u Monte Carlu u kojemu je postavljen temelj današnjeg monačkog bogatstva. Impresivna građevina donosi duh egzotičnoga glamura, no prihodi više nisu što su nekoć bili. Moraju marljivo raditi kako bi privukli nove, bogate goste, pogotovo iz Azije gdje je pristup kockanju posve drukčiji.
Pratit ćemo pripreme za posebnu večer u kasinu. Tema je američka prohibicija, a gosti su najbogatiji kockari na svijetu. Knez Albert II. i članovi njegove obitelji naći će se među gostima, što večeri daje posebnu draž.
Kneževu obitelj neprestano čuva privatna vojska, karabinjeri. Ekipa serija dobila je pristup slavnoj oružarnici gdje čuvaju oružje. Vidjet ćemo i kako novak uči voziti knežev auto.
Sigurnost je razlog zašto mnogi bogataši dolaze u Monako. Monako po stanovniku ima sedam puta više policije od Ujedinjenog Kraljevstva, a pomažu im i nadzorne kamere koje se nalaze na svakome uglu.

Producent: Ruth Overend

Fotografije

Monako - Svijet bogatihMonako - Svijet bogatihMonako - Svijet bogatihMonako - Svijet bogatihMonako - Svijet bogatih

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.