SEZONA: 1

EPIZODA: 166

SADRžAJ

Upoznajte Mikea, svima omiljenog i profinjenog mopsa koji je zaljubljen u susjedovu kuju. Nažalost, njegovi planovi za osvajanje Irisina srca nikako ne uspijevaju jer se nevaljali dlakavi uljezi uvijek uspiju umiješati.
Čim ujutro zatvorite vrata za sobom, vaši kućni ljubimci počnu izazivati kaos po kući, jednu katastrofu za drugom! Mike je profinjeni mops sa sofisticiranim ukusima koji uživa u miru i spokoju svog doma. Svakog jutra budi se s jednom stvari na pameti – kako impresionirati susjedovu elegantnu kuju Iris, koja se voli sunčati u svom dvorištu. Nažalost, njegovi planovi nikad se ne ostvare jer hrpa nametljivih nevaljalaca ima iznenađujući talenat da se pojavi u najgorim mogućim trenucima, odvlačeći Mikea u niz neočekivanih katastrofa! U konačnici, Mike se uvijek uspije otarasiti rakuna, vratiti kornjače u njihov akvarij te spasiti macu Fluffy! Ali kad se njegovi vlasnici vrate, potpuno iscrpljeni Mike ponovno se nađe u kazni, propustivši tako još jednu priliku za stjecanje Irisine naklonosti.

Fotografije

Moćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni Mike

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Očaravajući prizori

    image
    Geometrijski oblici u boji okreću se i kreču uz ugodnu glazbu u pozadini.
  • Ding Dang Dong

    image
    Let’s enjoy all kinds of dances from around the world!
  • Cubie

    image
    Cubie je glavni šef gradilišta. Uvijek ima izvrsne ideje za nove zgrade. Njegovi prijatelji su razigrane i vesele kocke koje vole graditi, ali i puno izmišljati....
  • Albert objašnjava

    image
    Profesor Albert će vam pokazati kako funkcioniraju svakodnevne stvari.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.