EPIZODA: 99

SADRžAJ

Tužitelj ispituje Blancu na suđenju koje se vodi protiv nje. Kada osjeti da je pod pritiskom, pojavljuje se Ivette. Leopard ponovno posjećuje Iris i pozove je da izađu tu večer, no ona ga odbije. Ivette se bori s čuvarima u sudnici i uspije dohvatiti pištolj, koji koristi da bi zaprijetila svima u sudnici. Leopard kaže Iris da je sudac Velarde Marichuyin otac i da je Cecilia imala prometnu nesreću. Marichuy ne može u to povjerovati. Juan Miguel pokušava uvjeriti Ivette da mu preda pištolj i ona puca nja njega. Patricio moli Ceciliju da zaboravi Marichuy i kaže joj da mora odabrati između njega i Marichuy. Kada Blanca preuzme kontrolu nad sobom suđenje se nastavlja i odvjetnici Rocha i Walker govore kako je Ivette ubila Vivianu. Blanca je oslobođena. Nakon razgovora s Candelarijom Marichuy odlazi potražiti oca Anselma kako bi saznala istinu o svojim roditeljima i nakon što ga ne može pronaći odlazi sucu Velardeu. Sukobi se s njim i podsjeća ga da ju je ponizio i povrijedio iako je znao istinu i pita ga je li on stvarno njezin otac.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.