SEZONA: 1

EPIZODA: 47

SADRžAJ

Roberta zabavlja napeta situacija u kojoj se našao zajedno sa Stelom. Nikola prisluškuje razgovor koji Ruža vodi sa svojom sestrom i u kojem joj se žali na lošu bračnu situaciju. Čuvši razgovor, Nikola pokunjeno odlazi Sofiji. Loreta je zabrinuta za Juliju jer zna sve o Robertovim prljavim nakanama. Kristijanu je žao što zapostavlja Irenu, a ona uz sav svoj posao uspijeva pronaći vremena i za njegov. Pronašla je još kvalitetnije sjeme za eko uzgoj. On sad želi što više sudjelovati u pripremama oko vjenčanja. Eva i Stela uspiju se međusobno porječkati zbog Steline očaranosti Robertom koji nastavlja koristiti svoj šarm kada su u pitanju žene. Nataša je unatoč zajedničkom druženju zabrinuta za Ladu i njezinu vezu s Lovrom. Eva obeća Sofiji da će pokušati smisliti neki način za pomoć Ruži koja sve teže kontrolira osjećaj nemoći. Adela je rastrgana između ljubavi prema Nikoli i osjećaju dužnosti prema Ivanu. Sofija komentira s Evom kako se Julija ponovno zaljubila u krivog došljaka, ovaj put u pravog glumca. Eva radosno krene Ruži iznijeti plan za pansione, ali ona i Lovro nađu samo praznu kuhinju i Ružinu poruku na stolu.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.