poster

Monako - Svijet bogatih

Inside Monaco: Playground of the Rich (2020)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Monako je malena zemlja, tek nešto malo veća od londonskog Hyde Parka, no ujedno ima i najveću koncentraciju milijunaša na svijetu. Zavirit ćemo iza kulisa kneževske palače i pratiti život kneza Alberta II. koji vlada ovom jedinstvenom suverenom državom. Monako je svijet super bogatih pa ćemo tako upoznati milijunaše i radnike koji im omogućuju luksuzni stil života.
Budući da stanovnici ne plaćaju porez na dohodak, gospodarstvo Monaka temelji se na golemim prihodima od potrošnje. BBC-jeva ekipa je dobila pristup najekskluzivnijim događajima i vrhuncima društvenog života, od Velike nagrade Monaka do sajma jahta, te snimala u legendarnim građevinama poput slavnog kasina ili "Hôtela de Paris". Ova nam trodijelna dokumentarna serija daje nevjerojatan uvid u život jednog od najglamuroznijih mjesta na svijetu - pridružit ćemo se knezu u privatnom zrakoplovu, promatrati raskošne pripreme za Bal Crvenog križa, upoznati ulične čistače milijardera.

Producent: Ruth Overend

Fotografije

Monako - Svijet bogatihMonako - Svijet bogatihMonako - Svijet bogatihMonako - Svijet bogatihMonako - Svijet bogatih

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.