SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - The Bleeding Heart of Africa

SADRžAJ

Etiopske zaravni, dramatičan i ekstreman krajolik, dom je endemskim vrstama životinja. Pridružite se Davidu Schwimmeru u putovanju kroz vrijeme i otkrivanju tajne gelada - jedine preživjele skupine drevnih majmuna travojeda. I etiopskog vuka, predanog lovca na štakore i jednog od najrjeđih grabežljivaca u Africi. Zvuči impresivno? No kako te zadivljujuće životinje preživljavaju u tako ekstremnom okruženju i kako su onamo dospjele? Kako bismo riješili te tajne, moramo otputovati u jedno od geološki najburnijih mjesta na Zemlji. I upoznati opake i lukave suparnike gelada. U tim neugodnim predjelima velikih nadmorskih visina moćne geološke sile stvaraju i razaraju, a opstanak ovisi o jedinstvu... i nadvladavanju suparnika.

Fotografije

DiscoveryDiscoveryDiscoveryDiscoveryDiscoveryDiscoveryDiscoveryDiscoveryDiscoveryDiscoveryDiscoveryDiscoveryDiscoveryDiscoveryZagonetni planet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.