Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 64

SADRžAJ

Demián se iznenadi kad mu Alonso kaže da nije njegov sin te da je samo Santiago njegov. Alonso mu kaže da je Leonardo njegov biološki otac. Kaže mu i da je Lucía uvijek voljela samo Leonarda. Demián vrijeđa uspomenu na Lucíju. Sara ga pljusne i kaže da nikad ne bi dopustila Lucíjinu udaju za njega da je bila znala za njezinu trudnoću. Rafaela kaže Renati da iako Alonso nije Demiánov sin, i dalje je dobra partija za nju. Santiago se veseli jer je uspio pomaknuti nogu. Carmen kaže Marieli da je razgovarala s Alonsom i saznala istinu o njegovoj majci. Alonso dobije bakino pismo kojim mu se ispričava jer je razdvojila Leonarda i Lucíju te prisilila Lucíju na udaju za Demiána. Demián zapovjedi Rogeliju da vrati pištolj kojim je ubijena Lucía. Martha prizna Cristianu da je sudionica u ubojstvu. Carmen kaže Leonardu da je očito da nikad nije zaboravio Lucíju te da Marielu voli samo kao kćer, a ne kao ženu. Denise kaže Antoniju da je zaljubljen u Marielu, a zatim se šokira kad joj on oda da je Mariela njegova kći.
Originalna priča: Caridad Bravo Adams
Adaptacija i nova verzija: Antonio Abascal, Dante Hernández i Carlos Daniel González

Fotografije

Lažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srce

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.