EPIZODA: 97

SADRžAJ

Leopard se sukobi s Marichuy u Amadorovom stanu i pita je je li zaljubljena u drugog muškarca. Amador stiže kući i Leopard misli da je on otac Marichuyinog djeteta. Juan Miguel ispriča Eduardu o teškoj situaciji u kojoj je njegov prijatelj Omar, koji je zaljubljen u Iris, odnosno u Marichuy. Eduardo mu kaže kako mora izabrati između Blance Silve i Marichuy. Juan Miguel otkrije da Marichuyino dijete nije umrlo kao što mu je ona rekla. Otac Anselmo prekori Marichuy što nije rekla istinu Leopardu. Becky, Rocio i Vicente odlaze u kazalište gledati Marichuy, a Rocio i Vicente joj kažu kako će se vjenčati. Marichuy se sukobi s Juanom Miguelom jer je on optuži da mu je lagala da je dijete umrlo i skrivala ga od njega, a ona mu kaže kako je Amador djetetov otac. Juan Miguel bijesan odlazi. Estefania kaže Patriciju da bi, kada bi morala birati između njega i svoje kćeri, Cecilia izabrala Marichuy. Juan Miguel se iznenadi saznavši da se Leopard nije vratio na imanje kako je rekao. Eduardo svjedoči na suđenju protiv Blance Silve i kaže da Viviana Mayer San Roman nije bila trudna u vrijeme svoje smrti.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.