SEZONA: 1

EPIZODA: 45

SADRžAJ

Lada je dodatno napeta jer većina mještana pokušava izbjeći pripremu roštilja. Nataša joj kaže za Juranov plan pomirbe s Lovrom, što znači da će se ponovno svi družiti. Eva je pomalo odsutna zbog dogovora s Kristijanom da će oboje ignorirati svoje osjećaje. Robert se i dalje nastavlja samouvjereno nametati Steli govoreći joj da će uskoro biti slobodan za nju. Juran vješto manipulira Kristijanovom dobrotom i nameće mu osjećaj grižnje savjesti zbog svađa koje imaju u posljednje vrijeme. Ivan slučajno naleti na Sonju koja u stakleniku raspoređuje zaraženo lišće na što veću površinu, ali se ona spretno izvuče. Loreta potiče Višnju da se za promjenu otvori prema muškarcima i ulovi nekoga za sebe. Nikola se sažali kad ugleda Ružu u suzama. Eva u dokumentima pronađe neobičnu bilješku koja je posebno zaintrigira. Kaže Steli da što prije moraju saznati tko je bio s Vjekom u autu onog kobnog dana.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.