poster

TV Lica..kao sav normalan svet-Snežana Savić

Tv lica...kao sav normalan svet

Srbija

SADRžAJ

Uoči pandemije koronavirusa, dok su još radila pozorišta, snimljena je emisija sa glumicom Snežanom Savić. Igrala je brojne uloge u popularnim domaćim serijama, a likovi koje je tumačila pratili su je kroz karijeru.
U razgovoru sa Tanjom Peternek govorila je o Akademiji, kolegama sa klase, nezaboravnoj Koštani u TV drami koja joj je bila prva uloga, ali i o pevačkoj karijeri koja joj je postala otežavajuća okolnost u glumačkom poslu baš kao i lepota zbog koje je gubila neke uloge.
Dan je nastavljen u Zvezdara teatru na predstavi Bajka o pozorištu uz opasku da je gluma samo naizgled bajkovit i glamurozan poziv, ali aplauz koji je dobila i te večeri dok se klanjala, čini da sve bude bolje.
Autor Tanja Peternek Aleksić

Fotografije

TV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana SavićTV Lica..kao sav normalan svet-Snežana Savić

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.