SEZONA: 1

EPIZODA: 173

SADRžAJ

Saša planira vratiti novac mještanima koji su investirali u projekt „Otok“. Poziva Karla da s Borutom dođe na imanje i ponudi mu novac da se snađe nakon što preuzme krivnju na sebe i time omogući Lukino puštanje iz zatvora. Karlo to bijesno odbija. Julija saznavši gdje se skriva Luka, javlja to policiji.
Filip je u strahu kada se u gostioni pojavi odvjetnik koji ga traži, no ubrzo saznaje da je naslijedio imanje s konjima i novac od pokojne pratetke. Jedini je uvjet da mora istog dana otići iz Knežev dola i preuzeti nasljedstvo. Tužan što mora otići, Filip se oprašta s prijateljima i konačno smogne snage reći Valentini da je on pisao ljubavna pisma. Valentina ga poljubi i obeća da će ga posjetiti na imanju.
Lola dolazi Karmeli pomoći sa spremanjem Ivanove odjeće i pronađu torbu s Ivanovim novcem koju je ostavila Ana. Karmela ipak odluči ne uzeti taj novac i želi ga dati domu za nezbrinutu djecu.
Jelena i Lola dolaze pružiti Karmeli i Petru podršku na Ivanov sprovod. Lola i Saša se sreću na Marijinom grobu i podijele kratak moment nježnosti koji Saša brzo presiječe.  
Propuštene epizode serije Drugo ime ljubavi gledajte na NOVA PLUS.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.