SEZONA: 1

EPIZODA: 41

SADRžAJ

Nakon što ga je Višnja pred Loretom napala, fra Ante se od šoka srušio na pod. Sonja plače na klupi u parku kada ju ugleda Otto i želi pomoći, ali ga omete Ladin poziv u pomoć. Lovro je potpuno fasciniran Ladinom sposobnošću i pribranošću pri pružanju pomoći fra Anti. Višnja osjeća grižnju savjest zbog svega što se dogodilo, pa joj Loreta pomogne zatvoriti trgovinu do kraja dana. Ruža se ponovno razočara jer je zemlja koju je kupila za parkiralište prenamijenjena za nešto drugo. Otto je zabrinut za fra Antu i Ladinu priču kako ga je netko prijavio za nedolično ponašanje. Lada odluči nastaviti već započetu fra Antinu organizaciju roštilja za Jablanovčane i osim Lovre pokušava uključiti i Karla i Augustinu. Saznavši da je s Vjekom u autu u trenutku nesreće bila još jedna osoba, Eva automatski pomisli na Juliju. Adela krene u staklenik potražiti Nikolu, ali nađe samo rasuti alat na podu. Eva je potištena pred Stelom zbog Julijine insinuacije da Vjeko uopće nije bio sretan s njom. Rastresena Višnja uđe u pivnicu i pred svima kaže da je fra Ante imao srčani udar zbog nje.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.