SEZONA: 1

EPIZODA: 160

SADRžAJ

Tamara emotivno traži od komisije milost za sestru. Jelena je ganuta i zahvalna sestri.
Bruno doprati Jelenu kući i ona ga moli da ostane s njom. Jelena je u strahu da će ostati bez posla, ali Bruno je uz nju i tješi je. Provode slobodan dan s Rokom.
Irena shvaća da mora nešto poduzeti kako bi izvukla Luku pa planira objaviti članak u novinama o Karlovim malverzacijama. U želji da prokaže Karla, šalje tekst koji urednik „Glasnika Knežev dola“, Karlov igrač, zatim izmijeni te objavi verziju fokusiranu samo na Lolu, bez ijedne riječi o Luki i Karlu.
Knežev dol burno reagira na članak. Božidar trpi od nadređenih te se dolazi suočiti s Irenom. Lola je šikanirana od bolničkog osoblja i voditelja motela.  

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.