poster

Kraljevi leda

Ice Road Truckers (2007)


SADRžAJ

Ostalo je još samo nekoliko dana do proglašenja pobjednika pa se „Polar“ i „VP Express“ žure dostaviti što je moguće više preko cesta koje se brzo tope. U „VP-ju“ šef Hugh Rowland vozi vatrogasno vozilo neravnom cestom do Wasagamacka. Ali prije odlaska na put nepozvan posjećuje „Polarovo“ dvorište. Novak Todd Dewey pokušava se vratiti u Winnipeg s toliko lakim teretom da ne uspijeva krenuti. „Polarov“ vozač Alex Debogorski ne uspijeva svladati skliske ceste te se zabija u jarak. „Polarov“ konvoj u kojem voze Darrell Ward i Lisa Kelly kreće na put s najširim teretom sezone. Ali kad Darrellov kamion ne uspijeva povući čudovišni teret dalje, na Lisi je da odradi posljednju etapu. A „Polarov“ vozač Art Burke prisiljen je prekršiti glavno pravilo vožnje po ledenoj cesti - nema stajanja na ledu.

Fotografije

Kraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi ledaKraljevi leda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.