SEZONA: 1

EPIZODA: 32

SADRžAJ

Nakon nespretnog susreta s pripitim Kristijanom, Eva se ponudi odvesti ga kući. Adela poželi vidjeti Nikolu, te mu pošalje poruku. Juran je nervozan što gubi borbu za firmu, a nije se uspio ni dočepati dokumenata iz Vjekine kancelarije. Pritisnut Andrijinom prijetnjom, Robert popušta pri osvajanju Julije. Kristijan se ponudi pokazati Evi kako napreduje njegovo organsko bilje, a ona pokaže neočekivano zanimanje. Potaknuta neobičnom promjenom Robertovog ponašanja, Julija odluči pitati Kronija je li Andrija prijetio Robertu. Nikola pokušava razgovarati s Ružom koja je ljuta što nije uspio probati kolač koji je ispekla. Ona ga uspije nagovoriti da zajedno prođu kroz izračun troškova za adaptaciju pivnice. Julija spomene Nataši kako je neobično to što ju je Robert danima šarmirao, a sada odjednom nema vremena za nju ni sekunde. Ljutita odlazi Andriji i žestoko ga napadne zbog prijetnji Robertu. Doktor Otto pohvali Ivana što pokušava s hodanjem i zamoli ga da bude sudac sutra na turniru. Kristijan sretne Evu i pozove je na turnir. Iako joj nije lagodno zbog činjenice da će tamo biti i Julija, Eva ipak pristane.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.